Ihana Kesäkiima!


Itseasiassa oloni on melko hyvä. Huomenna alkaisi ensimmäinen kesätyöpäiväni enoni mansikkatilalla. Katselen makuuaitan yläkerran ikkunasta järvelle laskevan auringon kajoa ja saunan piipusta tupruavaa savua. Auringonlaskun lisäksi järvelle ilmestyy jotain paljon kiinnostavampaakin, nimittäin tyttöjä. Ensimmäisenä saunasta kirmaa pihalle serkkuni Janika, joka on mua vuoden vanhempi. perässä seuraa kaksossisareni Annika sekä kolmas tyttö Minna joka vaikuttaa hieman muita vanhemmalta. Kaikki alasti kuin taivaan linnut.

Pystyn hyvin näkemään kun tytöt hyppäävät laiturilta veteen. Janika, joka ei ole kovinkaan pitkä tyttö mutta jonka pylly on täydellisen pyöreä, pyllistää kivasti tietämättään minulle ja pulahtaa veteen laiturin päästä. Systerini, joka taas on paljon hoikempi ja pidempi Janikaa, hyppää kiljuen veteen perässä ja jään katsomaan miten Minna viimeisenä seisoo laiturin nokassa ja koittelee empien varpaallaan vettä. Huudoista rohkaistuneena laskeutuu Minnakin viimein tikapuita pitkin veteen.

Saunapuhdas kikkelini alkaa näyn edessä jäykistyä ja hyväilen sitä samalla kun katselen tyttöjen touhuja järvellä. Viimein kikatus kuuluu lähempää ja näen miten tytöt menevät takaisin saunatupaan lantiot ja rinnat nätisti keinahdellen.

Myöhemmin illalla, kun tytöt ovat jo poistuneet saunalta, hiivin saunakamariin hakemaan omia unohtaneitani vaihtovaatteita. Saunakamarin hämärässä kaivan vaatteeni penkin alta mytystä ja astelen kohti ovea. Yhtäkkiä Silmiini osuu aika herkullinen näky. Nimittäin pyykkikopassa olevat tyttöjen jättämät alusvaatteet.

Löydän kasasta mustat pitsiset melko niukat satiinipöksyt sekä tavalliset valkoiset puuvillaiset, mutta paras löytöni on kuitenkin vaaleanpunaiset stringit, joissa on hieman ‘pistorasian’ yläpuolella tummanpunainen sydänkuvio. Kiinnostukseni herää samaan aikaan jalkovälini kanssa enkä voi vastustaa kiusausta hieman ‘testata’ noita vaaleanpunaisia ihanuuksia.

Ylläni on vain saunatakki joten toimenpide onkin aika helppo tehdä. Vedän pöksyt jo lähes täydessä erektiossa olevan kaluni päälle ja olen vähällä laueta pelkästä silkinpehmeästä kosketuksesta. Pöksyissä alkaa olla ahdasta. Punertava kullini pää työntyy näkyville silkkisten stringien reunan yli ja hieron sitä sekä kivikovaa vartta kädelläni ja pyykkikorista löytämilläni samaa paria olevilla rintsikoilla.

Siinä touhutessani kuulen yhtäkkiä puhetta ja samassa huomaan tyttöjen tulleen saunan eteiseen. Pikaisesti heitän kädestäni rintsikat pyykkikoriin ja kiedon saunatakin tiukasti ylleni. Vasta tyttöjen tullessa saunakamariin tajuan stringien jääneen päälleni.

“Mitäs se poika täällä?” kysyy Janika ja hihityksestä huomaan siiderin maistuneen tytöille.

“ha-haen vain kamppeitani..” saan soperrettua änkyttäen ja yritän pitää katseeni erossa serkkulikan niukan topin alta pullottavista herkullisen näköisistä rinnoista. Kivikova erektioni saunatakin alla on jo varmasti tyttöjen tiedossa.

“Aateltiin käydä vielä iltauinnilla, ” Janika jatkaa. “Tule mukaan!”

En voi uskoa korviani, jostain tällaisesta olin vain uneksinut! Tiesin ettei niissä bileissä paljon uikkareita kaivattu.. Sitten muistan ne päälläni olevat stringit. Niistä on päästävä jotenkin eroon!

Sitten keksin, sanon käyväni sulkemassa saunan pellin ja poistun salamana paikalta. Saunassa riisun nopeasti puristavan vaatekappaleen yltäni. Puntaroin hetken punaisen kukertavaa kulliani kädessäni. Noh, sille ei voi nyt mitään. Ainakin on syy miksi se seisoo!

Palaan saunakamarille. Riemukseni huomaan tyttöjen jo alkaneen riisua, eikä siinä kummoista hommaa kai olekaan. Janika on jo vapauttanut mukavankokoiset rintansa topin alta ja liu-uttaa kireitä shortsejaan alas. Nuo kiinteät yläkropan herkut eivät minulle mikään uusi tuttavuus olekaan, mutta odotan innolla mitä shortsien alta paljastuu!

Samaan aikaan systerini on kuoriutunut jo omista kamppeistaan ja suunnistaa ulko-ovea kohti. Systerin kroppa on minulle tuttu entuudestaan, olemmehan me saunoneetkin yhdessä niin pienestä kuin jaksan muistaa. Yhtä kaikki, kiva kroppa on likalle kehittynyt. Kolmas tyttö, Minna, riisuutuu samaan aikaan sivummalla ja lähtee hänkin hieman ujostellen systerini kanssa ulos rantaa kohden.

Huomaan jääneeni nyt jo täysin alastoman Janikan kanssa kahden. Tyttö katsoo minua hymyillen ja en voi kuin tuijottaa hölmistyneen näköisenä tuota ihanaa näkyä, pyöreitä rintoja, täyteläisen ihanaa pyöreää lantiota ja puoliposliiniksi ajeltua pulleakumpuista pimppaa. Äkkiä tajuan että minulla on vielä saunatakki päälläni. Olen myös tuskallisen tietoinen kivikovasta erektiostani, jolle tosin ei tällaisessa tilanteessa voi enää mitään.

“Noh – etkö aio riisuutua?” Janika kiusoittelee ja huomaan hänen olevan enemmän hiprakassa kuin aluksi kuvittelin. Ujostelustani huolimatta vedän kylpytakkini vyön auki ja 18-senttinen ylpeyteni ponnahtaa näkyville. Olihan Janika sen toki nähnyt ennenkin, mutta edellisestä kerrasta on jo vuosia aikaa eikä se varmasti ennen ole ollut näin miehisessä kunnossa. Annan takin pudota kokonaan lattialle.

“Hups! sullehan on käynyt hassusti!” Janika hihittää. “Tuon kanssa et kyllä kehtaa mennä uimaan. Mitä siskoskin ajattelisi!” Tyttö kävelee aivan lähelle eteeni ja tunnen tämän viileän käden äkkiarvaamatta kaluni varrella. Huh! ehdin ajatella.

“Haittaako jos pienennetään sitä hieman.” Ennen kuin ehdin edes tajuta mitä tuo ihana olento oikein sanoi, Janika alkaa hiljalleen runkata esinahkaani edestakaisin. Tunne on aika mahtava enkä tiedä jaksanko kovin pitkään tällaista jo tunteja kestäneen herkistelyni jälkeen.

“..s-sä oot ihana..” saan soperreltua. Päästän käteni vaeltelemaan tytön pyöreällä takamuksella. Etusormeni löytää esteettä tiensä takaapäin serkkulikan paljaalle, liukkaalle tavaralle. Tyttö kiihdyttää tahtiaan ja alkaa hieman huohottaa olkapäätäni vasten. Tyttö tuntuu nyt todella kiimaiselta! Yhtäkkiä Janika alkaa hieroa kullini kärjellä häpykumpuaan. Tätä en enää kestä vaan tunnen kuinka lastini alkaa lähteä liikkeelle selkäytimestä asti ja yläkroppani taipuu taaksepäin. Puristan tytön tiukasti kiinni itseeni. Sotken lemmennesteilläni Janikan käden, pimpan ja vatsan ja tuo ihana, jumalainen tyttö vain hymyilee minulle!

“Nopeasti! nyt ei voida enää kupata!” tyttö hihkaisee. Tottuneesti hän pyyhkii mällini itsestään ja kullistani aamutakkiini. “Toivottavasti seuraavalla kerralla on paremmin aikaa ja ehdimme pidemmälle, mutta onhan meillä koko kesä aikaa!” Serkkulikka virnistää iloisesti ja alkaa vetää minua kädestä mukanaan ulos rannalle.

Mietin hieman kauhuissani, mahtavatko toiset tytöt huomata sinipunertavan, vielä puoliseisokissa olevan kullini ja arvata jotain..

Tarina jatkuu! palautetta ja ideoita osoitteeseen raminna@yahoo.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s